Projecte de foto “Graffitis”

Bona nit a tots,
La meva idea de projecte és la de retratar diferents graffitis de la ciutat de Barcelona. L’art del graffiti reuneix unes característiques que m’interessen bastant. És una expressió cultural bastant urbana i juvenil que evoluciona amb les modes. Generalment és il·legal encara que en l’actualitat bastants comerços l’han incorporat a la persiana y representen l’ofici del negoci. Els temes tractats van des de la cultura popular a la política. Però sobre tot és un art bastant efímer que desapareix amb facilitat. M’agradaria fer un recull per immortalitzar alguns graffitis de diferent format que trobarem a la ciutat de Barcelona y que tenen un missatge per donar.

Salutacions.

1 comentari

  1. Isidro Monreal Ruestes

    Hola Israel,

    Pot ser un projecte engrescador i suggerent. Però has de poder crear un discurs amb les imatges o l’hauràs d’acompanyar de text. Projecte validat.
    Visibilitat:
    Públic

Deixa un comentari